Van 17 tot 19 oktober staat Xella op Transport & Logistics, stand 2.031B, Antwerp Expo

​Xella biedt er zijn oplossingen voor brandveilig bouwen of verbouwen van industriële en logistieke gebouwen.
 

 

Hebel Plus systeem combineert snelheid, kostenefficiëntie en brandveiligheid
Nieuw: brandattest bevestigt brandweerstand Hebel Plus EI240 minuten !

Met Hebel wandplaten verwezenlijkt men snel en doeltreffend alle muren van industriële of utilitaire gebouwen. De montage van de op maat van het project berekende en geproduceerde platen verloopt vlot, en aanpassingen voor speciale vormen kunnen op de werf eenvoudig doorgevoerd worden.
Hebel wandplaten zijn daarenboven een uitstekende drager voor metalen sandwichpanelen.  Logisch dus dat het Hebel Plus systeem succes kent.

Hebel Plus – slank en efficiënt
Wanneer men een Hebel wandplaat in dikte 15 of 20 cm aanvult met een geïsoleerde staalplaat, verkrijgt men een slanke buitenmuur die beantwoordt aan de eisen inzake thermische isolatie én brandweerstand, en dat voor een globale lage kost. De metalen sandwich panelen worden zonder tussenruimte rechtstreeks op de Hebel wand gefixeerd met schroeven of plugsystemen. Dit werkt vlug en bespaart tijd en kosten.

Download onze brochure over Hebel Plus

Hebel Plus – brandveilig
Met het Hebel Plus systeem is de brandveiligheid gegarandeerd. Voortgaand op proeven op Hebel wanden werd door ISIB (Instituut voor brandveiligheid) besloten dat de brandweerstand van een Hebel wand met max. hoogte van 20m met een bijkomende isolerende afwerking niet minder dan EI 240 zal zijn (volgens EN 13501-2:20007+A1:2009).
Een ideaal systeem dus voor buitenwanden die ook brandeisen hebben.

Hebel Plus – luchtdicht
Luchtdichtheid is essentieel om tot een energiezuinig project te komen. De Hebel platen zijn voorzien van tand- en groefverbindingen en passen perfect op elkaar. Om luchtdichtheid te garanderen kunnen ze bijkomend gelijmd worden. Het is niet noodzakelijk een binnenafwerking te plaatsen. Ook de buitenafwerking in sandwichpanelen bevorderen de luchtdichtheid van het systeem

 

 

Bezoek ons op Transport&Logistics stand 2.031B