Na-isolatie

Na-isolatie met YtongMultipor isolatieplaten en Ytong blokken

Xella biedt met de Multipor isolatieplaten en Ytong blokken doeltreffende isolatieoplossingen om het binnenklimaat te verbeteren. Deze producten maken komaf met koudebruggen, die nefast zijn voor uw energieverbruik en temperatuurcomfort.

 

Het is mogelijk om de Multipor isolatie aan te brengen aan binnen- en buitenmuren, in kelders en parkeergarages. Met Ytong maakt men eenvoudig nieuwe voorzetwanden.

 

Voor elk renovatieproject kan een gepaste oplossing geboden worden. Wanneer het aanzicht van een gebouw niet veranderd mag worden, bijvoorbeeld vanwege esthetische redenen of monumentale status, kan er perfect Multipor isolatie aangebracht worden aan de binnenzijde. Heeft men plaats genoeg, dan kan een nieuw binnenspouwblad met Ytong blokken opgebouwd worden.
Vaak wordt ook gekozen voor een isolerende mantel rond een constructie om geen binnenruimte te moeten opofferen.  Met Ytong kan een nieuwe buitenmuur opgetrokken worden, of de bestaande muur kan met Multipor isolatieplaten na-geïsoleerd worden.