Verbouwingen

Xella verbouwingen

Bestaande woningen kunnen makkelijk uitgebreid of heringedeeld worden met Ytong. Voor nieuwe binnenmuren is ook Silka bijzonder geschikt. Met deze materialen kunt u flexibel renoveren, en daarnaast ook energie besparen, het wooncomfort verbeteren en de brandveiligheid verhogen.

 

Of het nu gaat om de verbetering van badkamers en keukens, de uitbreiding van een bestaande woning, de verhoging met een extra verdieping, de verbouwing van een bestaand gebouw tot lofts, het ombouwen van een garage tot woonruimte, het herindelen van een ruimte, of het omvormen van zolder tot slaapkamer of bureau: Xella heeft topproducten in huis voor elk soort verbouwing.
Een gestript oud appartements- of kantoorgebouw kan zo gemakkelijk en hoogwaardig geïsoleerd en heringedeeld worden met Ytong.
Voor de verbouwing van industriegebouwen is Hebel dan weer een goede oplossing. Verouderde bedrijfshallen en -terreinen kunnen aangepast worden, zodat ze voldoen aan de strengste industriële regelgevingen, zoals brandveiligheid.  Hebel is zelfs uitermate geschikt voor opslagruimtes van gevaarlijke stoffen.