Werken bij

vacature

Xella BE nv/sa is een toonaangevende producent van energiebesparende, ecologische en brandveilige bouwmaterialen. Silka, Ytong, Hebel en Multipor zijn merken van Xella, een organisatie met een uitgesproken internationaal karakter. Eigentijdse producten, resultaten van ecologisch denken en een creatieve en innovatieve research, vormen de basis van onze geconsolideerde marktleiderspositie. Een optimale dienstverlening aan onze klanten en relaties is een prioriteit, vanaf de studie tot en met de uitvoering van hun bouwprojecten.

Bent u op zoek naar boeiende taken die bij uw vaardigheden passen? Hebt u ook zin om bij Xella BE te werken? 

Xella heeft de beste producten in haar portefeuille. Om deze producten te ontwerpen, ontwikkelen, maken, verkopen, promoten,... zijn we steeds op zoek naar enthousiaste medewerkers.
Het aanbrengen van frisse ideeën en nieuwe methodes wordt zeer gewaardeerd bij Xella. Wij bieden bovendien een uitgebreid programma aan van training en development om de talenten van onze medewerkers te activeren. Dat is verrijkend voor ons én onze medewerkers.

Als u interesse hebt om deel uit te maken van onze dynamische groep, stuur dan vandaag nog uw curriculum vitae met motivatiebrief naar:

Sandra De Witte
HR Business Partner

Kruibeeksesteenweg 24
B - 2070 Burcht

Of mail naar sandra.de_witte@xella.com